Annonsera

Certifiering.nu är Sveriges officiella söktjänst av företag som har erhållit någon form av certifiering. Marknadsför er verksamhet med en företagspresentation och banner och förbättra er synlighet på Certifiering.nu och därmed öka chanserna för att köpklara kunder skall hitta er?

Företagspresentation
En informativ företagspresentation underlättar för era kunder och andra besökare att hitta er. Öka varumärkeskännedomen med er logotyp, lägg upp nyheter och utbildningar och gör det lätt att nå er med rätt kontaktuppgifter. I valet mellan er och en konkurrent kan ni hjälpa kunden att fatta rätt beslut - att välja er.

Med våra annonslösningar, Bas, Plus och Premium, säkrar ni upp ett professionellt skyltfönster mot kund och vi ser till att ert företag hamnar högt upp i sökträffarna.

Bannerannonsering
För att marknadsföra er verksamhet eller presentera en aktuell aktivitet har ni möjlighet att lägga upp en banner under en månad (eller mer). Utrymmet delas med andra bolag och respektive banner presenteras slumpmässigt.

Efter överenskommelse tar vi fram ett förslag på banner som ni godkänner innan publicering. Annonsutrymmet är begränsat till logotyp, text och länk. Det går även att ta fram egna banners utifrån de riktlinjer som gäller, se nedan.

Filtyp: JPEG, PNG eller GIF
Filstorlek: högst 200 kb

Minibanner

  • Placering: under filtreringsfälten vid sökning på certifierade företag, certifieringsorgan, konsulter, statistik och utbildning.
  • Storlek: 248 x 175 px
  • Pris per månad: 975 SEK exkl. moms

Se exempel på minibanner här

Listbanner

  • Placering: i listningen vid sökning på certifierade företag, certifieringsorgan, konsulter och utbildning.
  • Storlek: 718 x 175 px
  • Pris per månad: 1 475 SEK exkl. moms

Se exempel på listbanner här

Välkommen till Certifiering.nu!


För att filtrera företag baserat på certifieringar, certifieringsorgan, SNI-koder osv, klicka på länken Certifierade företag ovan.